Ayrancı ilçe başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Karaman Ayrancı İlçe Başkanlığına Durmuş Baş seçildi.

Ayrancı ilçe başkanı belli oldu
27 Aralık 2021 - 22:08 - Güncelleme: 27 Aralık 2021 - 22:15
Yeniden Refah Partisi Karaman Ayrancı İlçesi 1. Olağan kongresine Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, MKYK üyesi Yunus Emre Taşçı,  Karaman İl Sorumlusu Ramazan Kaya, Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran, yönetim kurulu, ilçe başkanları, STK sorumluları ile vatandaşlar katıldı.
Yeniden Refah Partisi Karaman Ayrancı ilçesi 1. Olağan kongresi; kongre divan başkanlığının seçilmesinin ardından İstiklal Marşıyla başlandı. Yeniden Refah Partisi Ayrancı İlçe Başkanı Durmuş Baş ve Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran’ın selamlama konuşmasını yaptı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu konuşmasında Yeniden Refah Partisi’nin nasıl büyüdüklerini ve biranda 81 ilde, ilçelerde teşkilatlarını kurduklarını anlattı.
Emanetoğlu, “Bizler Partimizi kurduğumuzda çok zor bir dönemde kurduk. Ancak çok kısa sürede büyük yol aldık ve başarılara ulaştık. Bunun sebebi 4 temel nedenden dolayıdır. Biz işe başlarken 4 tane sigorta yaptık. 4 tane sağlam besmele çektik. O yüzden bu kadar kısa süre içerisinde büyük bir yol katlettik.
Besmelemizin ilkini Ankara’da Hacı Bayram Veli (kuddise sirruhi) Hazretlerinin dizinin dibinde çektik. Dolayısıyla orada sağlam bir sigortayla yola çıktık. Biz partimizi kurayken kurucular kurulu sayısını Rabbimizin 99 ismine hürmeten 99 olarak belirledik. 99 kurucu üyemizin imzasıyla Hacı Bayram Veli (kuddise sirruhi) Hazretlerinin dizinin dibinden yola çıktık.
İkinci sigortamızı, ikinci besmelemizi hemen kuruluşumuzdan bir gün sonra İstanbul’da Merhum Liderimiz Allah mekânını cennet etsin, bizi de cennetinde buluştursun. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın her İstanbul’a geldiğinde ziyaret etmiş olduğu Eba Eyyüb El-Ensari (radıyallahu anh) Hazretlerinin dizinin dibinde gerçekleştirdik.
Sonra üçüncü besmelemizi cennet mekân Sultan Abdulhamid Han Hazretlerinin kabri başında, dizinin dibinde gerçekleştirdik. Üçüncü sağlam sigortamızı da orada gerçekleştirdik. Ardından dördüncü besmelemizi, sigortamızı Cennet Mekân Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın kabri başında ve dizinin dibinde gerçekleştirdik. İşte bu dört sigorta ve dört sağlam besmeleyle yola çıkınca Allah yolumuzu açtı. Samimi Milli Görüşçü kardeşlerimizin illerde, ilçelerde ve mahallelerde bulunan samimi fedakâr teşkilat mensubu kardeşlerimizin gayretleriyle, mücadelesiyle Elhamdülillah. Bugün 81 ilde 922 ilçede teşkilatlarını kurmuş. Kurulan bu il ve ilçelerde büyük bir heyecanla çalışlarını sürdüren bir parti haline geldik. İşe samimiyetle başlarsanız Allah rızası için ortaya bir gayret koyarsanız Allah bize yardım eder. Allah bize yardım etti mi kimse bize karşı galip gelemez. Ancak biz galip geliriz. İşte bugün burada bir avuç Milli Görüşçü olarak bu samimiyeti bizler ortaya koyuyoruz. Bizler bu samimiyetle çalışmaya devam ettiğimiz müddetçe birimiz bin olacaktır. Tıpkı Refah Partisi döneminde yaşadığımız gibi inşallah bu çalışmalar zaferle, iktidarla taçlanacaktır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bu samimi çalışmaların gayretin neticesinde Allah’ın izniyle bu milletin Cumhurbaşkanı olacaktır. Buna gönülden inanıyoruz. Neden Yeniden Refah Partisi bu ülkede iktidar olmalı, neden Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN bu ülkenin Cumhurbaşkanı olmalı. Çünkü başka çare yokta onun için. Milletimizin, Ülkemizin, İslam Âleminin ve bütün insanlığın içerisinde bulunduğu sıkıntılarını ortadan kaldırmak için Milli Görüşten başka çare yok. Yeniden bir Erbakan’ın bu ülkeyi yönetmesinden başka çare yok. O yüzden iktidara gelmeliyiz. O yüzden Liderimiz Dr. Fatih Erbakan’ın bu ülkenin cumhurbaşkanlığı makamına taşımalıyız.” dedi.
MKYK Üyesi Yunus Emre Taşçı yaptığı konuşmasında Milli Görüşün kimyasını ve fiziğini anlattı. Sonra seçime geçildi. Durmuş Baş tek listeyle girilen seçimde başkan oldu. Sonra Ayrancı esnafı ziyaret edildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum