Demet Akalın, Karaman'ı salladı

New Karaman Otel’in açılışında sahne alan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Demet Akalın, Karaman'ı salladı
17 Temmuz 2021 - 12:07 - Güncelleme: 17 Temmuz 2021 - 12:15
Açılıştan sonra sahneye çıkan Akalın’ı dinlemeye gelen davetliler bir an olsun yerinde duramadı. Telefonları ile Demet Akalın’ı çekmek için birbiriyle yarışan hayranları o anları ölümsüzleştirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akalın, 23.45’te sahneden indi.
Burada açılış konuşması yapan New Karaman Otel sahibi İbrahim Uysal: “Bizi bu mutlu günümüzde sevindirdiğiniz, buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Karaman’a güzel bir eser bırakıyoruz, inşallah hayırlı uğurlu olur. Ben Karamanlıyım, Karaman’ımızı seviyoruz onun için burada böyle bir yatırım yaptık ve daha ileriye doğru yatırımlarımız da var. Karaman halkına ileride bir güzellik salonu hediye edeceğiz. Bu salonumuz sağlık merkezli olacak inşallah, Filiz hanımın yardımıyla kaliteli hizmet vereceğiz. Ayrıca çevre illerimize de yatırım yapmayı düşünüyoruz. Konya’da da birtakım görüşmelerimiz var inşallah hayırlı olur. Aksaray’da aynı şekilde bir güzellik salonu açmayı düşünüyoruz oradan Kayseri’de de yavaş yavaş kaliteli hizmetimizi ortaya koymayı temenni ediyoruz” dedi.
Konuşmasının ardından Uysal’a MÜSİAD Karaman Şube Başkanı İbrahim Taşbaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti.
New Karaman Otel’in açılış programına, Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Evren Çakır, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdür Buhran Yemiş, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı İbrahim Taşbaş ve davetliler katıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum