Karaman'da Bugün Vefat Edenler

31.12.2021 tarihinde Karaman’da vefat edenler.

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
31 Aralık 2021 - 11:56 - Güncelleme: 31 Aralık 2021 - 11:57
Aslen Karamanlı olup yurtdışında ikamet etmekte olan Bayram Altıntaş (56) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Özay Kurt (60) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Aslen Karamanlı olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Kındam (93) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Aslen Davgandos Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Meryem Serim (83) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Aslen Başkışla Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Özcan (90) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Aslen Bayır Köyünden olup Siyahser Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Kavas (80) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben Siyahser Mezarlığından kaldırılacaktır.
Aslen Karamanlı olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Önal (85) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.
Habermed.com olarak merhumelere ve merhumlara Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum