Öğrenciler koronavirüsü çizdikleri resmilerle anlattılar

Karaman Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrenciler, koronavirüsü çizdikleri resmilerle anlattılar.

Öğrenciler koronavirüsü çizdikleri resmilerle anlattılar
01 Temmuz 2021 - 14:59
Çarşamba günü Karaman Park AVM’de gerçekleştirilen sergi açılışı öncesinde Vali Mehmet Alpaslan Işık, bina içerisinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşkil edilen ve aşılama çalışmalarının yapıldığı noktayı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında sağlık ekiplerinden bilgiler aldı. 
Aşılama noktasındaki incelemelerinin ardından Vali Işık daha sonra Karaman Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerinin covid-19 virüsüne karşı toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla duygu ve düşüncelerini tuvale döktükleri serginin açılışını gerçekleştirdi. Okul öğrencilerinin büyük bir titizlikle hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergide incelemelerde bulunan Vali Işık, okul öğretmenleri ve öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alırken ortaya koydukları anlamlı ve mesaj yüklü çalışmalar nedeniyle öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 
Karaman Park AVM’deki resim sergi açılışına Vali, Işık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, okul yöneticileri, öğretmöenler ve öğrenciler katıldı.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum