Temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına başladı

Kadınlar 1. Ligine yükselen ilimiz temsilcisi Minik Atalım Spor Kulübü 2021-2022 sezonuna hazırlanmaya başladı.

Temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına başladı
01 Ağustos 2021 - 21:33
2021-2022 Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligine yükselen Minik Atalım Spor Kulübü, yeni sezon kadrosunu oluşturmaya başladı. Çoğunluğu Karamanlı gençlerimizden oluşan kadroya genç ve tecrübeli sporcuları dâhil ederek nokta transfer girişiminde bulunan Minik Atalım Spor Kulübü, 4 oyuncu 1 kaleci şeklinde kadrosuna toplamda 5 sporcu takviye etmeyi planlıyor. 
Geçtiğimiz sezon takımın 1. Lige yükselmesinde büyük katkısı olan en skorer ismi Özge Demir ile Buse Erdoğan’la devam kararı alınırken, Samsun GSK’den Tuana Uçarlı ve Aleyna Cesur transfer edildi. Yeni transferlerin 15 Ağustos tarihinde Karaman’a gelerek takımla birlikte sezon başı antrenmanlarına çıkacağı öğrenilirken, sürpriz kaleci transferiyle de imzalar atılmak üzere. 
Ligi en güzel sonuçla bitirmek istediklerinin altını çizen Antrenör Ayşe Minik:  “2021 - 2022 Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Karaman Minik Atılım Spor Kulübü çoğunluğu Karamanlı kızlarımızdan oluşacak olan yeni sezon kadromuzu genç yaş gruplarından oluşturuyoruz. Tabi ki yine nokta transferlerimiz var, bu sezon ki kadromuza 5 sporcu takviye etmeyi planladık. Bu sporcularda genç ama tecrübeli oyuncular olacak, 4 oyuncu 1 kaleci şeklinde ligi güzel bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Bu sezon kızlarımızın daha da tecrübelenmesi bu anlamda bizler için bir avantaj olacak” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum