Karamanlı sanatçılar başarılarını ödülle taçlandırdı

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. 5 Aralık akşamı gerçekleşen tören, Kanal D ve teve2 ortak yayınıyla ekrana geldi.

Karamanlı sanatçılar başarılarını ödülle taçlandırdı
06 Aralık 2021 - 12:13
Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.
Karamanlı sanatçılardan Zehra ve Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü İrem Dereci’nin elinden aldılar. 
Bu ödülü almak kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Zehra: “Bu güzel ödülü almak benim için büyük bir gurur. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ben de bu ödülü yedi yıl önce kaybettiğim babam için alıyorum. Bana hep inandı, destek verdi ona layık olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.
Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ise açıklamalarında: “Herkese çok teşekkür ederim. Bu ödülü bize layık gördüğünüz için... Ben İstanbul'a sekiz ay önce geldim. Kurtuluş benden bir ay önce geldi. Beş ay önce de bir araya geldik. Beş ay içerisinde 1 milyar dinlenmişiz herkese çok teşekkürler. 
Ben bu anın hayalini beş sene önce kurdum. Aklım da şu vardı; ben ödül alacağım ailemden herkes izleyecek şimdi bir kişi eksik. Dedem rahmetli oldu ödülü ona adıyorum” ifadelerine yer verdiler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum